Tilbake til alle arrangementer

Obligatorisk kurs for 2.årslærlinger i salgsfaget

  • Opplæringskontoret mat- og servicefag i Trøndelag 12E Sluppenvegen Trondheim, Trøndelag, 7037 Norway (kart)

Dagens Tema

• Økonomi

• Svinn

• Kundeoppfølgingssystemer

• Beredskap

• Bestilling og mottak

Læreplanmål:

Mål 6: Kalkulere priser ut fra lønnsomhetsbetraktninger og vurdere hvordan bedriften kan tilpasse prisstrategier til ulike kundesegmenter.

Mål 8: Bruke bedriftens kundeoppfølgingssystemer og vurdere hvordan disse kan brukes i kampanjer og kundedialog og til å bygge kundelojalitet

Mål 12: Vurdere trender og foreslå tiltak som fremmer lønnsomhet og sikrer bærekraft i ulike deler av en verdikjede.

Mål 13: Tolke og anvende budsjett og regnskap for å analysere inntekts- og kostnadsfaktorer og foreslå tiltak som kan bidra til lønnsomhet.

Mål 14: Vurdere og gjennomføre tiltak som kan forebygge, avdekke og redusere svinn

Mål 15: Følge rutiner for bestilling, mottak og dokumentkontroll

Mål 20: Gjøre rede for bedriftens beredskapsplaner og egen rolle i konflikt- og nødssituasjoner, og gjennomføre førstehjelp


Alle temaene er viktige i forberedelsen til fagprøven.

Det vil komme innkalling i fagbrev.io når det nærmer seg kurset.

Ta med PC/Mac.

Det serveres kaffe/te/lunsj

Kursholder: Unni Korstad Hammer

Forrige
Forrige
24. februar

Workshop for lærlinger

Neste
Neste
16. mars

Faglig leder kurs