KONTOR - ADMINISTRASJON

Liker du å ha oversikt, jobbe strukturert og yte service? Som kontorlærling får du jobbe med IKT systemer, økonomi, generelle kontoroppgaver og ikke minst service. Arbeidsoppgavene er ofte varierte og utfordrende. En kontorlærling blir dyktig på å ha god orden og system i hverdagen, du lærer mye om bedriftsetikk og HMS- regelverk i dette faget. 
Både offentlig og privat sektor har behov for dyktige medarbeidere innen kontor og adminstrasjon, mulighetene er mange innen dette fagfeltet.

Arbeidsmarkedet innen kontor og administrasjon

Vi mener at med fagbrevet står du sterkt på arbeidsmarkedet. Det er en generell utdanning som kan brukes innen service, kundebehandling og kontoradministrative oppgaver i offentlig og privat virksomhet. Som lærling får du grunnlaget for å bli nettopp den medarbeideren bedriften ønsker og trenger.

Jobbmuligheter innen kontor og administrasjonsfaget

Med god kunnskap i bruk av data og IKT – systemer, kunnskap om budsjettering og prinsipper i regnskapsføring, saksbehandling, arkiv, HMS og mer. Dette er kompetanse de fleste bedrifter har behov for og det er opp til deg å gripe mulighetene. Både privat og offentlig sektor har behov for dyktige medarbeidere innen kontor- og administrasjon.